Chloë Rooms

Kinesitherapeut gespecialiseerd in pediatrie

Contactgegevens: 0477/61 22 26 of via chloe@chi-fa.be

 

Chloë behaalde in 2022 haar masterdiploma als kinesitherapeut gespecialiseerd in pediatrie. Al bij aanvang van haar studies ging haar interesse uit naar de motorische ontwikkeling van baby’s en kinderen.

Naast haar passie voor het behandelen van kinderen werkt Chloë ook heel graag met ouderen, daarom werkt ze naast haar activiteiten als zelfstandig kinesitherapeut ook deeltijds in een woonzorgcentrum.

Tijdens haar studies bleef Chloë niet stilzitten en verdiepte ze zich in zwemlessen voor kindjes met neurobiologische ontwikkelingsstoornissen (vnl DCD, ADHD en ASS). In 2021/22 ontwikkelde ze met collega kinesitherapeuten kennisclips voor het geven van zwemlesjes aan kinderen met DCD die nu in enkele scholen worden toegepast.

Chloë streeft naar een behandeling waarbij het kind centraal staat in een veilige en vertrouwde omgeving alsook een nauwe samenwerking met ouders en school. Komende jaren zal ze zich nog verder verdiepen in verschillende aspecten binnen pediatrische revalidatie om kinderen zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen in hun motorische ontwikkeling.

Aanwezig op: dinsdag, donderdag en zaterdag (onder voorbehoud van wijzigingen)

Stuur Chloë een bericht

Emine's agenda sluiten • X